Can I Love You? [PART 1]

Annyeong…. (tebar kemenyan :p) Author imut dateng lagi nih 🙂 kali ini bawa Continue reading

Advertisements

It’s Hurt [Part 10]

Title: It’s Hurt
Author: talentchrist
Poster: mutiafdh
Main cast: Choi Sooyoung “SNSD”, Cho Kyuhyun “Super Junior”
Other cast: Choi Siwon “Super Junior”, Shim Changmin “DBSK”,
Cho Jino “SM The Ballad”,  Kim Jonghyun “SHINee”,
Daesung “Big Bang”, Victoria Song “f(x)”, Seo Joohyun “SNSD”,
Choi Kanghee, Jessica Jung “SNSD” (cameo), and others.
Genre: Romance, Sad, Friendship
Rating: PG+10, Teen

Disclaimer: Choi Sooyoung, Cho Kyuhyun, and the other casts are
belong to theirself and God. Story and idea are belong to mine.
Don’t bashing or plagiat! Don’t be the siders please!
Sugen hater or siders go away!
Knights and good reader welcome :)

THANK YOU. KAMSAHAMNIDA. ARIGATOU GOZAIMASU. TERIMA KASIH.

***

Continue reading

Basketball? [Part END]

Annyeong! Akhirnya sampai juga di episode terakhirnya Basketball? Aku seneng banget^^

Buat semua eonni-eonni, dongsaeng, chingu, eomma, haelmeoni yang sudah baca dan comment ataupun yang masih siders, jeongmal gomawo. Buat yang masih jadi siders, bertobatlah karena akhir jaman sudah dekat #slapped.

Langsung saja yaa 🙂 sudah pada nunggu kan ceritanya kayak gimana. Yuuuk!

Happy reading, readers!

Title: Basketball?
Main cast: Cho Kyuhyun, Choi Sooyoung
Other cast: find it by yourself
Rating: PG+13, Teens
Genre: Romance, Friendship

Don’t bashing or plagiat!
Siders or SuGen hater go away!
Knights and Good readers welcome.
Thankyou:)

Continue reading

Basketball? [Part 10]

Annyeong!
Bertemu lagi!
Masih pada inget dengan ff ini, kan? Hayoo, ada yang lupa gak?
Mian ini ff kependekan, hehe,
Aku bikin ff ini aja pake jadwal deadline karena kepepet sama jadwal les dan lain-lain.
Mohon dukungannya dalam membuat ff ini dengan komen, ya^^ biar aku lebih semangat!

Happy reading, readers!

Main Cast: Choi Sooyoung, Cho Kyuhyun
Other Cast: Lee Jaejin, Luna, and others
Genre: Romance, Friendship
Rating: PG+13, Teen

don’t bashing or plagiat!
dont be the siders!
thankyou!

***
Continue reading

Only You in My Heart [End+After Story]

Annyeonghaseyo yeorobun^^
Berhubung ini episode #eaa terakhirnya OYIMH, aku berdoa banyaaak banget yg komen yaa><
Gomawo 😀

NB: Mianhae ga pake poster, lewat hp 😀

Happy reading, readers!

Title: Only You in My Heart
Main Cast: Choi Sooyoung, Cho Kyuhyun, Lee Donghae
Other Cast:  SNSD and Super Junior members
Genre: Romance, AU
Rating: PG+13, Teen

dont bashing or plagiat!
dont be the siders!
thankyou!

***
Continue reading

Basketball? [Part 9]

Annyeonghaseyo, yeoreobun! kyaaa! sneng deh banyak yang komen di Basketball? part 8 meskipun masih beberapa siders belum komen. Gwaenchanha^^
Jangan lupa komen or like ya, terus kalau ada typo, marhaebwa, otthe?
Gomawo 😀

Happy reading, readers!

Title: Basketball?
Main Cast: Choi Sooyoung, Cho Kyuhyun, Im Yoona
Other Cast: SNSD, Super Junior, f(x), SHINee members
Genre: Romance, Friendship
Rating: PG+13, Teen

don’t bashing or plagiat!
don’t be the siders!
thankyou!

***

Continue reading

Our Love Destiny [OneShot]

Haii semua! Berjumpa lagi dengan saya, hoho,
kali ini aku bagi2 ff oneshot yaa. yang mau ngacung, oke?hehehe.
jangan lupa komen atau kasih saran, arasseo?
gomawooo^^

Happy Reading, Readers!

Title: Our Love Destiny
Main Cast: Choi Sooyoung, Cho Kyuhyun, Song Joongki
Other Cast: SNSD and Super Junior members
Genre: Romance, Friendship, AU
Rate: PG+14, Teen

don’t bashing or plagiat!
don’t be the siders!
thankyou!

***
Continue reading